Menu

Mihajlovo, Kozuv

  • Mihajlovo-Kozuv-Macedonia

Рекреација, ослободување од стресот на Кожув планина со долги прошетки, кошарка, фудбал и пинг понг.
Михајлово е опкружено со венец од букова и дабова шума што овозможува возбудливи дестинации за прошетки во недопрената природа.
Привлечна разновидност на кулинарско искуство, во извонреден микс на традиционални специјалитети, ги очекуваат гостите во нашиот ресторан.

Info: + 389 72 243 550

Place Categories: Apartments and Outdoor.

Booking.com

Related Listing

Place Your Review

Rate this place by clicking a star below :

Upload Image

Attach an image to your review.

Report this?

Send To Friend

Captcha Verification
captcha image

Send Enquiry

Captcha Verification
captcha image

Claim Listing

What is the claim proccess?

Captcha Verification
captcha image

About MKmaps.com

MKmaps portal that promotes places and events in Macedonia.
The goal is to provide you explore, find and enjoy the right place using Location with GPS navigation.

Subscribe to our Newsletter